Muži - Výsledky 39. týždňa

30.09.2013 19:37

Vo všetkých družstvách mužov pokračuje aj v tejto sezóne omladzovanie kádrov.

Námestovské druholigové A-družstvo mužov vstupuje do sezóny bez vlaňajšej opory, hrajúceho trénera Romana Belopotočana len s vlastnými odchovancami s cieľom konsolidovať družstvo a umiestniť sa v prvej polovici tabuľky. Herne majú chlapci aj na viac. V súbojoch so skúsenými súpermi bude záležať hlavne na ich psychike. Kostru družstva tvoria Ivan Galčík, Matúš Janček, Richard Kolenčík a Matúš Diko a doplňujú ich chlapci z B-čka.

V štvtoligovom  B-družstve  mužov nahradili starých matadorov žiaci z vlani postupivšieho šiestoligového C-čka  Šimon Gemeľa, Samko Sládek a Dalibor Diko  v doprovode "dospeláka" Patrika Baľáka. Mladé dravé B-čko poškuľuje po postupe do tretej ligy.

V piatoligovom C družstve zbiera skúsenosti z brusu nová zostava mlaďučkých hráčov. Oddiel síce disponuje ostrieľanými hráčmi schopnými bojovať v tejto súťaži o popredné priečky, ale z dlhodobého hľadiska je lepšie ak súťaž odohrajú mladí aj za cenu, že opäť klesnú do šiestej ligy. 

 

4.liga

27.9.2013, Piatok 18:00

Námestovo B  - Liptovský Hrádok A - 11:7

Námestovské B družstvo mužov zahájilo sezónu na domácich stoloch stretnutím s Lipovským Hrádkom. Úvodné štvorhry dopadli nerozhodne. V prvom kole dvojhier si námestovci vytvorili dvojbodový náskok, ktorý v poslednom kole zvýšili na štyri body.

Body za Námestovo: Šimon Gemeľa 4,5, Samuel Sládek 2,5, Patrik Baľak 2, Dalibor Diko 2.

https://www.pinec.info/htm/rozpis/zapis/?soutez=2459&zapis=400

https://www.pinec.info/htm/tabulka/?soutez=2459&muzstvo=21

 

5.liga

Nedeľa  29.9.2013, 10:00

Breza A - Námestovo C - 18:0

V piatoligovom C družstve zbiera skúsenosti z brusu nová zostava mlaďučkých hráčov. Oddiel síce disponuje ostrieľanými hráčmi schopnými bojovať v tejto súťaži o popredné priečky, ale z dlhodobého hľadiska je lepšie ak súťaž odohrajú mladí aj za cenu, že opäť klesnú do šiestej ligy.  Ráta sa s tým, že družstvo v minimálne v prvej polovici súťaže  veĺa vody nenamúti ;-)

Body za Námestovo: Sára Galčíková, Kubko Zajac, Damián Makúch a Robert Kolenčík 0.

https://www.pinec.info/htm/rozpis/zapis/?soutez=2519&zapis=293