Extraliga Dorastencov - 20.1.2013 v Starej Ľubovni

21.01.2013 08:55

V nedeľu 20.1.2013 vycestovalo Námestovské A družstvo Juniorov na do Starej Ľubovne na zápasy proti družstvám Ružomberok A a B a Čadca A.

Nakoľko u Richarda Kolenčníka pretrvávali bolesti s natiahnutým svalom, na zápas nastúpil Matúš Janček, ktorý tiež nebol zdravotne celkom fit. Aj napriek týmto problémom Námestovci predviedli svoju silu a všetky tri zápasy opäť vyhrali. Námestovo, je tak jediným družstvom súťaže s plným bodový ziskom, keď všetkých osem doterajších zápasov vyhralo a vedie extraligivú tabuľku súťaže s jednobodovým náskokom pred Lučencom a Nitrou. Námestovo má už pred posledným trojzápasovým kolom zaistenú účasť v štvorčlennej skupine, ktorá po skončení súťaže bude bojovať o titul Majster Slovenska Dorastencov pre rok 2013.

Z ľava: Valúch Alexander, Janček Matúš,Kolenčík Richard, Belopotočan Roman, dole: Diko Matúš.  

 

Ružomberok B - Námestovo A - 1:6

Jediný bod proti Námestovu uhral odchovanec námestovskej stolnotenisovej školy, obliekajúci dres Ružomberka Martin Makúch.

Body za Námestovo: Valúch 2,5, Janček 2, Diko 1,5.

https://www.pinec.info/htm/rozpis/zapis/?soutez=1962&zapis=410

Čadca A - Námestovo - A - 2:6

Zápas mal taktiež jednoznačný priebeh a Námestovo aj po nečakanom zakopnutí Sašku Valúcha s Adamom Bratom(Pezinok) zaslúžene vyhralo.

Body za Námestovo: Valúch 2,5, Diko 2,5, Janček 1.

https://www.pinec.info/htm/rozpis/zapis/?soutez=1962&zapis=413

Ružomberok A - Námestovo A - 4:6

Tento zápas bol vyrovnanejší, ale aj pri dvojbodovom zásahu námestovca hosťujúceho v Ružomberku  Andreja Kaššaya proti Námestovu mali dorastenci Námestova navrch a zápas bezproblémovo vyhrali. Námestovo tak v extralige doteraz paradoxne najťažšie zápasy zvádza samo proti sebe a aj napriek tomu je v tabuľke priebežne prvé ;-).

Body za Námestovo: Valúch 3,5, Diko 2,5, Janček 0.

https://www.pinec.info/htm/rozpis/zapis/?soutez=1962&zapis=416

Tabuľka: https://www.pinec.info/htm/tabulka/?soutez=1962&muzstvo=71