Kvalifikácia víťazov 1.divízie starších žiakov krajov Žilina a Banská Bystrica o postup na majstrovstvá Slovenska - 7.4.2013, Žiar nad Hronom

07.04.2013 20:35

V Nedeľu 7.4.2013 sa Námestovo ako víťaz 1.divízie družstiev starších žiakov zúčastnilo kvalifikácie o postup na majstrovstvá Slovenska pre rok 2013. Kvalifikácie sa za žilinský kraj zúčastnilo aj družstvo Ružomberka ako druhé družstvo v prvej divízii. Za Banskobystrický kraj sa podujatia zúčastnili družstvá Lučenca a Žiaru nad Hronom.

Námestovo - Ružomberok - 6:3

Námestovci zápas s prehľadom vyhrali hoci dva body na konto Ružomberka proti Námestovu uhral ďalší námestovčan obliekajúci dres Ružomberka Andrej Kašśay.

Body za Namestovo: Matúš Diko 2,5, Šimon Gemeľa 2,5, Samuel Sládek 1.

Námestovo - Lučenec - 6:0

V zápase proti Lučencu sa svojím výkonom blysol najmä Samko Sladek, keď famózne zdolal Pétera Niclasa z reprezentačného výberu slovenska a popredného hráča druhej ligy mužov.

Body za Namestovo: Matúš Diko 2,5, Šimon Gemeľa 2,5, Samuel Sládek 1.

Námestovo -Žiar nad Hronom - 6:3

Námestovci mali aj v tomto zápase najmä zásluhou Matúša Diku jednoznačne navrch a hoci Samko Sladek aj Šimon Gemeľa nečakane zakopli zaslúžene vyhrali.

Body za Námestovo: Matúš Diko 3,5, Šimon Gemeľa 2,5, Samuel Sládek 1.

 

Konečné podadie:

1. Námestovo

2. Ružomberok

3.Lučenec

4.Žiar nad Hronom

Postup medzi osem družstiev bojujúcich o titul majstra Slovenska družstiev starších žiakov si podľa očakávaní vybojovalo Námestovo a Ružomberok. Námestovo ma aj tento rok medailové ambície ;-)