Extraligová premiéra Katky Belopotočanovej

24.10.2011 19:35

Minulý víkend 15.10.2011 v Námestove trénujúca, ešte len mladšia žiačka Katka Belopotočanová zaznamenala svoju extraligovú premiéru vo farbách extraligových dorasteniek  a 22.10.2011 vo farbách extraligových žien Ružomberka. Katka si v obidvoch prípadoch viedla veľmi dobre a svojimi víťazstvami prispela k cenným bodom Ružomberských mužstiev.

Extraliga dorasteniek:

Ružomberok-Valaliky 5:5

Katka si pripísala na svoje extraligové dorastenecké konto dve výhry, keď porazila Horvátovú Simonu a Kĺúčarovú Agátu a jednu prehru s Vancákovou Luciou.

Ružomberok-Šarišské Michaľany 4:6

Katka si pripísala 2,5 boda a stala a najlepšou Ružomberskou hráčkou stretnutia. Porazila slovenskú dorastenecku sedmičku Gálovú Michaelu a šryridsiatu tretiu hráčku Miženkovú Michaelu, prehrala so šestnástou hráčkou aktuálného rebríčka Gálovou Luciou a taktiež prispela k víťazstvu vo štvorhre.

Ružomberok-Vranov nad.Topľou 10:0

Katka zaznamenala plný bodový zásah 3.5 boda, Vyhrala štvorhru a vo dvojhrách porazila Katicovu Tatianu, Voľanskú Patríciu a Gajdošovú Petru.

https://www.pinec.info/htm/tabulka/?soutez=1488

Extraliga žien

Topoľčany B-Ružomberok 5:5

Katka si pripísala 2,5 boda za víťazstvo vo štvorhre a dve víťazstvá vo dvojhre,keď porazila Piterkovú Sandru a Horníkovú Petru. Katka nestačila iba na Kršiakovú Miriam.

Topoľčany A -Ružomberok 7:0

V zápase propti lídrovi tabuľky už toľko šťastia nemala a poĺahla reprezentantke Kmotríkovej Lenke, Kudelovej Alene a Holok Diane.

Katke gratulujeme k nádherným extraligovým výsledkom a držíme palce ;-)

https://www.pinec.info/htm/tabulka/?soutez=1483