1.divízia starších žiakov - 4.3.2012, štvrtý turnaj v Ružomberku - Námestovo víťaz 1.divízie starších žiakov 2011/2012

04.03.2012 21:00

V Neďeľu 4.3.2012 sa v Ružomberku konal posledný tohtosezónny turnaj 1.divízie starších žiakov. Námestovo na turnaj vycestovalo v početnej zostave s úmyslom spečatiť svoje prvenstvo.

Námestovo ani na tomto poslednom turnaji, aj napriek tomu, že najlepší hráč súťaže, námestovec hosťujúci v Ružomberku Andrej Kaššay hral proti Námestovu nenašlo premožiťeľa a suverénnym spôsobom, bez jedinej prehry s osembodovým náskokom pred druhým Ružomberkom aj tohtoročnú 1.divíziu starších žiakov vyhralo.

V súťaži jednotlivcov sa vinou žrebu už v semifinále proti sebe stretli lídri súťaže Andrej Kaššay a Matúš Diko. Zo súboja  vzišiel víťazne Andrej  Kaššay a po tom, čo porazil aj druhého semifinalistu stal sa víťazom turnaja. Matúš Diko a Samo Sladek obsadili delené 3.-4.miesto, Šimon Gemeľa a Dalibor Diko 5.-8.miesto. Ďalší štyria námestovskí chlapci skončili na ďalších mietach v poli. Tu hádam najlepšie vidno momentálnu obrovskú prevahu námestovskej žiackej stolnotenisovej školy, keď v prvej štvorke sú traja a v prvej osmičke piati hráči Námestova. Podrobné výsledky po zverejneni na stránke zväzu.

22.4.2012 zohrajú Námestovo a Ružomberok s dvomi družstvami z banskobystrického kraja baráź o dve postupové miesta na majstrovstvá slovenska družstiev starších žiakov.

Chlapcom gratulujeme a držíme palce! ;-)

https://www.pinec.info/htm/tabulka/?soutez=1502