Slovenský pohár mladších žiakov a žiačok - 29.10.2011 druhý turnaj v Karlovej Vsi a v Majcichove

03.11.2011 21:20

V sobotu 29.10.2011 sa v Karlovej Vsi konal druhý turnaj Slovenského pohára mladších žiakov.

Základné skupiny:

V elitnej skupine Šimon Gemeľa po tom, čo viedol 2:0 na sety nakoniec 2:3 podľahol Slovenskej trojke a exmajstrovi Slovenska Jakubovi Ševecovi z Nitry, 3:1 porazil Zelinku z Košíc a 3:0 Horňáka z Valalík. Šimon postúpil do Finálového KO pavúka z druhého miesta. 

Briš Martin v elitnej skupine prehral 3:0 s Weisom z Nových Zámkov a Bučkom z Topoľčian, vyhral 3:2 s Valášekom z Veľkých Uheriec a v skupine skončil tretí. 

Diko Dalibor prekvapivo 2:3 podľahol Cyprichovi z Čadce, 3:0 porazil Krebsa z Pezinka a Kaduka Trenčína a do baráže postúpil z druhého miesta.

Damian Makúch prehral 3:2 s hudecom z Trenčína, Vyhral 3:1 s Zelinkom s Košíc, 3:0 Fabiánom z Pov.Bystrice  a Gregorom z Karlovej Vsi.Damian postúpil do baráźe u druhého miesta. 

Sahuľ Filip prehral 3:0 s Pinďurom z Ružomberka s Cyprichom z Čadce a 1:3 Trňanom z Rybníka. Filip do baráźe nepostúpil a skončil na 77.-96.mieste.

 Vigoda Matúš prehral 3:0 s Vicom z Valalík, Kollarom z Majcichova a 3:0 vyhral so Slobodníkom z Karlovej Vsi. Matúš zo skupiny nepostúpil o obsadil konečné 57.-76.miesto,

Baráž:

Damian Makúch v prvom kole prehral 3:0 s Dikom Daliborom a skončil na 49.-56.mieste

Diko Dalibor v druhom kole porazil 3:0 Kováča z Karlovej Vsi, v treťom porazil 3:0 Tureka z Lazian, vo štvrtom 3:1 Horváta z Nových Zámkov.

Finálový pavúk:

V prvom kole finálovej súťaže Dalibor Diko podĺahol neskoršiemu finalistovi Oráčovi z Vranova , vo štvrtom Mikušovi z Topoľčian a obsadil konečné 17.-20.miesto.

Martin Briš porazil Pinďuru z Ružomberka, prehral so Zelinkom z Košíc a obsadil konečné 11.-12.miesto.

Šimon Gemeľa v druhom kole porazil Tomku z Nitry, treťom kole prehral s Weisom z Nových Zámkov, vo štvrtom Prehral s Pekom a v boji o siedme mieto oplatil prehru Ševecovi z Nitry. Šimon Gemeľa po tom, čo tentokrat porazil exmajstra Slovenska skončil na 7.mieste.

https://www.sstz.sk/Sutaze/spm/SPM_mlci_KarlovaVes_vysl.pdf

 

V ten istý deň sa konal aj druhý turnaj Slovenského pohára mladších žiačok v Majcichove.

Karka Belopotočanová opäť nenaśla premožiťeľku, celým turnajom prešla suverénnym spôsobom a svojím súperkám pustila iba dva sety.

Základné skupiny:

Katka v elitnej skupine 3:0 porazila Meszarošovú z Nových Zámkov, 3:1 Grigeľovú z Nitry a 3:0  Mikulovú z Trenčianskeho Jastrabia. Katka skupinu vyhrala a do finálovej súťaže postúpila z prvého miesta.

Finálová súťaž: 

Katka ma la v prvom kole voľný žreb, v drhom 3:0 porazila Kľučarovú z Valalík, v treťom 3:0 Bulíkovú z Trenčanského Jastrabia a vo finále 3:1 porazila Labošovú z Valalík. Katka si pripísala na konto už druhé tohtoročné víťazstvo v Slovenskom pohári.

https://www.tigeo.sk/ttcmajcichov/SPM_ml_ziacky_29_10_2011.pdf