Kaššay a Diko opäť obliekaju reprezentačné tričko.

05.01.2011 13:23

6. až 10.januára 2011 cestujú dvaja mladí Námestovskí hráči na medzinárodné majstrovstvá Maďarska kadetov Hungarian Mini Open Championships 2011. Obaja chlapci budú štarovať v jednom, čisto Námestovskom reprezentačnom mužstve pod hlavičkou "Slovakia 1" , Andrejko Kaššay má štartovné číslo 090 a Matúš Diko 091.

    Držme im palce, aby Námestovskí chlapci v konfrontáci s 48. reprezentačnými tímami zúčastnených štátov uspeli čo najlepšie.

 Aktuálne výsledky:

    7.01.2011 tj.piatok o 10:00 Andrejko Kaššay a Matúš Diko  v ťažkom zápase zdolali 3:0 mužstvo Nemecka a o 14:30 nastupujú na svoj ďalši zápas v skupine proti mužstvu Švédska.

     Chlapci zápas so Švedmi po ďalšom ťažkom boji vyhrali 3:2 ( Kaššay vrátil prehru z ME v Štrassburgu Švédskemu reprezentantovi Siberiusovi) a  Námestovci postupujú do ďalších bojov ako víťaz 2. skupiny z prvého miesta.

  Vylosovanie a výsledky základných skupín družstiev: https://www.moatsz.hu/sites/default/files/uploads/Minicadet_2011_teams_boys_groups.pdf

       V ďalšom zápase o 18:00 už v KO pavúku elitnej šesnástky ich čaká víťaz 15. skupiny Litva.

      Námestovci porazili Litovcov 3:1 a zajtra tj.sobotu o 9:00 nastupujú proti víťazovi osemfinalového duelu Švedsko-Slovinsko, mužtvu Slovinska vo štvrťfinále o 1-8 miesto, ale už teraz je jasne, že Andrejko s Matúšom sa dostali z piatich Slovenských reprezentačných družstiev najďalej  ;-)

  Finalový KO pavúk družstiev: https://www.moatsz.hu/sites/default/files/uploads/Minicadet_2011_teams_boys_main.pdf

       Andrejko s Matúšom práve ukončili svoje víťazné ťaźenie a svoj štvrťfinálový zápas proti Slovincom po ťažkom boji prehrali 3:1 a obsadili konečne pekné 5-8 miesto.

 

Dnes, tj. v sobotu 8.1.2011 o 14:30 začinajú aj súťaže jednotlivcov.

Tu je vylosovanie a výsledky základných skupín jednotlivcov: https://www.moatsz.hu/sites/default/files/uploads/HUN_minicadet_U13Boys_0.pdf

 Práve skončilo prvé kolo dvojhier v súťaži jednotlivcov.

    Andrej Kašśay nasadený v 2.skupine ako jednotka 3:0 porazil Švéda Iwarssona Hannesa.

    Matúš Diko taktiež nasadeny ako jednotka v 13.skupine 3:2 porazil Nemca Scharwachtera Nilsa.

 Druhé kolo dvojhier v súťaži Jednotlivcov:

    Kaššay 3:2 porazil Izraelca Furmana Vlada

   Diko podľahol 1:3 Švédovi Wadstenovi Theodore.

 Tretie kolo dvojhier v súťaži jednotlivcov:

    Kaššay nakoľko má trojčlennú skupinu mal voľno.

    Diko porazil 3:2 Litovca Franckaitisa Romualdasa.

 

Obidvaja Námestovskí chlapci tak zo základných skupín postupujú do zajtrajších bojov. Andrejko z prvého a Matúš z druhého miesta.

 

    Vo finálovom pavúku Diko po tvrdom boji tesne 3:1 podľahol Rusovi Kotovovi Antonovi a obsadil konečné 17-32 miesto.

Andrejko svoj prvý zápas vo fiálovom KO pavúku nad Maďarom Kosibom Kristofom vyhral pomerne hladko 3:0 a v druhom kole podľahol tesne 3:1 Slovincovi Jorgičovi Darkovi a obsadil pekné 9-16 miesto.

    Zo Slovenskej výpravy v súťaži jednotlivcov najlepšie uspel Brat Adam z Pezinka, ktorému sa v prvom kole podaril husársky kúsok, keď po prvých dvoch beznádejne prehratých setoch dokázal otočiť zápas a porazil 3:2 dovtedy suverénne hrajúceho bronzového medailistu majstrovstiev Európy zo Štrassburhu Rusa Yarushina Nikitu a dotiahol to až po semifinále. ( Kaššay aj Diko dokážu Brata porazit)

 Finálovy KO pavúk Jednotlivcov : https://www.moatsz.hu/sites/default/files/uploads/HUN_minicadet_u13b_main_0.pdf

 

Námestovci opäť dokázali v konkurencii 48 reprezentačných družstiev z 21 štátov Európy, že vo svojej kategórii patria k absolútnej špičke nie len na Slovensku, ale že patria k špičke aj v Európe! ;-)

 

     Na Sobotu 8.1.a Nedeľu 9.1.2011 sa chystá v hale livescoring a pravdepodobne bude ďalšie účinkovanie Námestovských chlapcov možné sledovať aj  v priamom prenose na internetovej televízii www.ppko.tv